Meble Szwed
Opinie użytkowników


Dnia: 2018-06-12, autor: Marzena

Sklep oferuje meble w bardzo przystępnych cenach. Świetny kontakt na każdym etapie zamówienia. Polecam :)


Dnia: 2018-03-10, autor: Tomasz

Polecam!!!Jestem Bardzo Zadowolony z Zakupów !!!Bardzo szybka Obsługa !!!


Dnia: 2018-03-09, autor: Marta W.

Meble bardzo ładne, stylowe, takie jak chciałam. Obsługa bardzo profesjonalna na każdym etapie, bardzo dobry kontakt. Zadowolenie w 100 %. Pozdrawiam i dziękuję.


Dnia: 2018-03-05, autor: Marcin

Bardzo miła i fachowa obsługa ,meble super polecam


Dnia: 2018-02-25, autor: AREK

Rewelacja! Sklep godny polecenia (tanio, szybko i przyjemnie) Wszyscy powinni sie od SZWED MEBLE uczyć! POLECAM !!!!!!!!!


Dnia: 2018-01-17, autor: Marta

Sklep godny polecenia. Bardzo atrakcyjne ceny. Szybka realizacja zamówienia.


Dnia: 2017-11-02, autor: Izabela

Bardzo miła obsługa i profesjonalne podejście do klienta. Robiłam już zakupy dwa razy i planuje kolejne. Polecam


Dnia: 2017-11-02, autor: Ewa Kajewa

Bardzo profesjonalna obsługa, klient jest powiadamiany o każdym etapie sprzedaży , rzeczowa, miła obsługa , towar zgodny z opisem i wyborem . Uczciwy sprzedawca . Bardzo dobry kontakt z opiekunem klienta. POLECAM w 100% .


Dnia: 2017-10-04, autor: Daria Prekwa

Bardzo polecam sklep, szybkie i rzetelne odpowiedzi na maile, terminowa, a nawet wcześniejsza realizacja zamówienia. Miła obsługa.


Dnia: 2017-10-03, autor: Marcin

Polecam ten sklep w 100%, szybka realizacja zamówienie a i ceny konkurencyjne.


Dnia: 2017-07-27, autor: MaŁgorzata

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Miła obsługa. Meble super. Polecam wszystkim zainteresowanym.


Dnia: 2017-07-05, autor: mariusz

.


Dnia: 2017-06-08, autor: Michal

Transakcja przebiegła wzorowo. Produkty zgodne z opisem. Szybka realizacja zamówienia. Super dostawa plus cena. Kolejne zakupy zrobie u Państwa. Polecam w 100%.


Dnia: 2017-06-02, autor: Agnieszka

Kiedy zdecydowałam się na zakup mebli do pokoju córki on-line miałam pewne wątpliwości, czy wszystko będzie ok. Myślałam również, że opinie o firmie są lekko "przelukrowane". Teraz, po finalizacji transakcji i zakupu muszę dodać jeszcze trochę "lukru" od siebie :) Polecam sklep i zakup mebli w firmie Meble Szwed z całego serca i w 100% każdemu! Super współpraca od pierwszego telefonu do samej dostawy. Meble piękne! Dziękuję za udaną współpracę i pozdrawiam serdecznie z Zawiercia :)


Dnia: 2017-05-10, autor: Kasia

Polecam ten e-sklep, jestem zadowolona z towaru i ceny jaką proponuje ten Salon. Dziękuję.


Dnia: 2017-04-26, autor: KasiaW

Transakcja przebiegła wzorowo.Krzesłą zgodne z opisem. Szybka realizacja zamówienia. Miało być cztery tygodnie , a dostarczono w dwa. Polecam. w 100%.


Dnia: 2017-04-24, autor: Joanna

Zakupialam ze sklepu komode, stol i polke z seri GALA - obsluga sklepu bardzo mila i na bardzo wysokim poziomie, profesjonalizm w 100%! Zamowienie dotarlo szybko, przed planowanym terminem, a do tego wszystkiego Pan kierowca bardzo mily i pomocny. Pomogl nam wszystko wniesc i ustawic w pokoju. Szczerze polecam i na pewno szukajac kolejnych mebli najpierw wejde na strone MebleSzwed! :) Dziekuje!


Dnia: 2017-04-05, autor: Eryk

Bardzo dobry sklep,miła i konkretna obsługa,polecam w 100 %


Dnia: 2017-03-25, autor: Dominka

Wszystko szybko i sprawnie, polecam i pozdrawiam :)


Dnia: 2017-03-01, autor: justyna

Asortyment sklepu bardzo szeroki,każdy znajdzie coś dla siebie.Ceny na każdą kieszeń.Jestem wieloletnią zadowoloną klientką.Obsługa bardzo miła,zawsze doradzi.Najfajniejszy sklep meblowy jaki znam.Polecam wszystkim.


Dnia: 2017-02-26, autor: Wojtek

Meble super . Polecam


Dnia: 2017-02-24, autor: Marta

Szczerze polecam sklep -szybko,sprawnie,bezproblemowo.Bardzo miła obsługa.W razie jakichkolwiek problemow,pytań-natychmiast wszystko jest wyjaśnione.Jestem bardzo zadowolona.DZIĘKUJĘ;-)Pozdrawiam.


Dnia: 2017-02-13, autor: Stanisław

Kontakt z obsługą O.K. Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie


Dnia: 2017-02-02, autor: Marta

Sklep godny polecenia !!!


Dnia: 2017-01-30, autor: Paulik

Bardzo szybka, przemiła i profesjonalna obsługa. Pani Beatka działa cuda, a do tego jest szybka jak błyskawica, a jej wiedza o produktach i producentach jest nieoceniona. W zestawie zabrakło mi jednej śrubeczki, Pani Beatka wszystko szybciutko załatwiła ze sklepem stacjonarnym i jeszcze tego samego dnia delektowaliśmy się naszymi nowymi meblami. Panowie z Sieradza, którzy dowożą zakupiony towar do domu równie szybcy i przemili, pomimo drugiego piętra i sporawych paczek uśmiechnięci do samego końca ! Jako klient czułam się dopieszczona na każdym możliwym etapie. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz !


Dnia: 2017-01-01, autor: ewa

przemiła obsługa, bardzo fachowe doradztwo, terminowa dostawa - bardzo polecam


Dnia: 2016-12-29, autor: mebleszwed

witam kupiłam meble super jakosc ladnie prezentuja sie w domu szybka dostawa ,polecam.


Dnia: 2016-12-29, autor: Kasia

Szybka i profesjonalna obsluga


Dnia: 2016-12-29, autor: Jadwiga

Sklep godny polecenia,bardzo dobry kontakt, transakcja przeprowadzona szybko i sprawnie, polecam w 100%


Dnia: 2016-12-29, autor: Rafał

Super podejście do klienta, bardzo fachowe doradztwo, najlepsze ceny w sieci. Jesli chodzi o jakość mebli Dekort, są naprawde bardzo dobrze wykonane, nie mam zastrzeżeń co do jakości . Serdecznie pozdrawiam Panią Beatę i Pana od transportu


Dnia: 2016-11-29, autor: kasia

Bardzo szybko, profesjonalnie, polecam.


Dnia: 2016-11-29, autor: Aleksandra

profesjonalna firma - doskonały kontakt z klientem i meble wysokiej jakości


Dnia: 2016-11-28, autor: Ewa

Meble starannie wykonane. Obsługa miła i profesjonalna. Firma godna polecenia.


Dnia: 2016-09-23, autor: AG

Porządna firma-solidne wykonanie. Polecam. Naprawde warto.


Dnia: 2016-09-22, autor: Basia

Miła, fachowa obsługa. Zamówienie zrealizowane przed terminem. Polecam.


Dnia: 2016-09-21, autor: Krzysztof

Polecam ten sklep, jestem bardzo zadowolony z wybranego towaru i cen !!!


Dnia: 2016-08-09, autor: Danka

Naprawdę wszystko ok! I obsługa i meble. Polecam.


Dnia: 2016-08-04, autor: Jagoda

Bardzo miła i profesjonalna obsługa oraz szybka realizacja zamówienia. Trafiłam do tego sklepu przypadkiem, ale na pewno tu wrócę. Polecam.


Dnia: 2016-07-22, autor: Joasia

Polecam zakupy w tym sklepie, tanio , szybko i bezproblemowo.


Dnia: 2016-07-07, autor: Lukas

Szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt z firmą, meble warte polecenia a co ważne starannie zapakowane czytelna instrukcja bardzo łatwy montaż.


Dnia: 2016-07-06, autor: Marta

Bardzo dziękuję za szybką realizację zamówienia, bezproblemowy kontakt ze sprzedającym i pomoc w wyborze mebli. Jestem bardzo zadowolona, na pewno jeszcze wrócę do Państwa sklepu,aby dalej meblować domek.

pozdrawiam

Marta J.


Dnia: 2016-06-14, autor: kami

Sklep godny polecenia, dobry kontakt, transakcja przeprowadzona bardzo sprawnie, polecam


Dnia: 2016-06-13, autor: ania

Polecam ten sklep. Super obsługa, szybki termin realizacji i jakie ceny...... oczywiście pozytywnie konkurencyjne.


Dnia: 2016-05-18, autor: Andrzej

Gorąco polecam, wszystko załatwiłem telefonicznie, meble zgodne z opisem na stronie, dostawa wcześniej zaplanowana o czasie, płatność przy odbiorze, obsługa bardzo miła. Same pozytywy Polecam!


Dnia: 2016-04-25, autor: Włodek

Polecam, w 100% profesjonalna obsługa. Kontakt z sklepem o każdej porze. Kupiłem zestaw ORLANDO ze stołem i krzesłami. Meble z fabryki mebli DEKORT. Wykonanie super, zabezpieczenie do transportu rewelacja. Transport mebli do miejsca zamieszkania w wyznaczonym terminie i godzinie. Kontakt z kierowcą w dniu dostawy idealny. Polecam zakupy w tym sklepie, w szczególności u Pani Beaty.


Dnia: 2016-04-21, autor: Magdeale

Polecam sklep w 100%.Bardzo dobry kontakt ,nawet późnym wiczorem..Meble super,pięknie się prezentują.Córka jest bardzo zadowolona. Polecam wszystkim.Dziękuje Pani Beacie,która powinna zostać pracownikiem roku :-)


Dnia: 2016-04-20, autor: Marta

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie , ceny konkurencyjne i realizacja zamówienia szybka. Na pewno jeszcze skorzystam. Polecam !!!


Dnia: 2016-03-06, autor: Agnieszka

"Polecam ten sklep w 100%.Mój zakup przebiegł sprawnie bez żadnych zastrzeżeń.Ceny konkurencyjne.W przyszłości na pewno jeszcze skorzystam."


Dnia: 2016-03-01, autor: Darek

Jestem bardzo zadowolony z jakości produktów,oraz bardzo miłej i pomocnej obsługi. Szczerze polecam i dodam ,że ceny są bardzo korzystne.


Dnia: 2016-03-01, autor: Darek

Jestem bardzo zadowolony z jakości produktów,oraz bardzo miłej i pomocnej obsługi. Szczerze polecam i dodam ,że ceny są bardzo korzystne.


Dnia: 2016-02-09, autor: Iwona

Polecam ten sklep w 100%.Mój zakup przebiegł sprawnie bez żadnych zastrzeżeń.Ceny konkurencyjne.W przyszłości na pewno jeszcze skorzystam.


Dnia: 2016-01-24, autor: Żaranka

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Państwa sklepie.Miła i kompetentna obsługa.Towar tańszy niż w sklepie w mieście,świetnie zabezpieczony dotarł na miejsce w nienaruszonym stanie.Wszystkim bardzo polecam sklep SZWED MEBLE.


Dnia: 2016-01-23, autor: Majka

Szanowni Państwo !! Na razie nie wydam opinii, bo Przesyłka czeka na rozpakowanie. Jak tylko rozpakujemy przesyłkę i zmontujemy co jest w niej opinie wydam co do zawartości na razie tylko możemy podziękować za sprawną bez konfliktowy zakup w tym sklepie. Polecamy Go następnym chętnym zakupu. My nie powiedzieliśmy, że to koniec zakupów. Pozdrawiamy A .D.


Dnia: 2016-01-05, autor: aga b

Szybka realizacja zamówienia, komoda dostarczona w dwoch paczkach dobrze zabezpieczonych, zawartosc sie zgadzala - nie bylo zadnych braków. Komoda Julietta pieknie sie prezentuje i jest bardzo pojemna


Dnia: 2015-12-15, autor: Bartosz

Meble firmy DEKORT zakupione w Szwed Meble - taniej już się chyba nie dało :-) Do tego bezproblemowy kontakt, transport gratisowy (również zorganizowany bezpośrednio pod klienta). Kompetentna obsługa.......Ogólnie wszystko b. profesjonalnie. BARDZO POLECAM. Ps. meble Dekort b. porządne, a zapakowanie do transportu rewelacyjne. Pozdr.


Dnia: 2015-12-03, autor: dorota

Podzielam zdanie i opinię, że Firma SZWED- MEBLE jest w 100% wiarygodna, rzetelna, kompetentna, pomocna w dokonaniu wyboru. Polecam tę formę dokonywania zakupów- bez obaw, jeśli chodzi o SZWED- MEBLE. Bardzo dziękuję, że zaoszczędziłam mnóstwo czasu na poszukiwania- ONI są PROFESJONALISTAMI ! Pozdrawiam wszystkich Państwa, z którymi dane mi było w tym czasie kontaktować się.


Dnia: 2015-11-27, autor: Magdalena

Cały proces od zamówienia po dostawę przebiegł bezproblemowo i naprawdę 100 % zadowolenia. Meble wyglądają świetnie. Dziękuję :-)


Dnia: 2015-11-19, autor: Łukasz

Profesjonalizm w każdym calu. Osobiście jestem bardzo wymagającym i upierdliwym klientem, ale firma sprostała na każdym etapie współpracy. Świetny kontakt od sprzedawcy, po dowóz mebli. No I ceny super. ;) Polecam każdemu. :))


Dnia: 2015-10-27, autor: Żaneta

Dziękuję bardzo za szybką realizację zamówienia. Kontakt telefoniczny super, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie.


Dnia: 2015-10-18, autor: Krzysztof

Profesjonalne podejście do klienta,szybka realizacja , bezpiecznie zapakowana przesylka. Transakcja przebiegła w bardzo miłej atmosferze,brawo Dziękuję bardzo pani Beato


Dnia: 2015-10-12, autor: Kinga

To już moje kolejne zakupy w tym sklepie i podejrzewam, że nie ostatnie ..... wybudowaliśmy dom i trzeba go teraz umeblować , a ceny w tym sklepie są naprawdę konkurencyjne, obsługa zawsze miła i pomocna i towar znów dostałam przed przewidywanym terminem realizacji. Polecam !!!


Dnia: 2015-07-10, autor: Krzysztof W.

Jest super w sklepie internetowym. Dziękuje za cierpliwość do mojej osoby, i odpowiadanie na moje niekończące się pytania. Sklep godny polecenia, warto TU robić zakupy. PS. Prezesie doceń pracownika, za cierpliwość, fachowość i odp na wszystkie pytania nawet o późnych porach czyli dla Pana Dariusz P. Wielkie Dziękuje


Dnia: 2015-06-13, autor: Kinga

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Meble przyjechały co prawda firmą kurierską ( oj bałam się tego), ale okazało się, że paczki są super zabezpieczone i spedycja w porządku - porządna firma. Polecam w 100 % !!!


Dnia: 2015-06-09, autor: Kamil

Raz dwa


Dnia: 2014-12-19, autor: Paweł

Zamówione meble świetnie prezentują się w domu i za jaką cenę....... dużo atrakcyjniejszą niż ma konkurencja. Zakup przebiegł pomyślnie, bezproblemowo, sprawnie i szybko. Na zamówienie miałem czekać 4 tyg. dostałem w 2 tyg. Dziękuję i pozdrawiam


Dnia: 2014-12-04, autor: Natalka

Kanapa bardzo wygodna. Meble pokojowe też się super prezentują. Zamówienia przychodzą w terminie, a niektóre to nawet po tygodniu. Polecam gorąco !!!!


Dnia: 2014-08-22, autor: Undro Przemysław

Pierwszy raz kupowałem meble przez internet i teraz wiem, że nie ostatni. Transakcja prowadzona przez Panią Monikę - to pełen profesjonalizm, pełne zaangażowanie, bezproblemowy kontakt - same superlatywy - gratuluje takiego pracownika..... a firma - rzetelna, każdy mój zakup mebli będzie się wiązał z waszą firmą - dziękuje i pozdrawiam


Dnia: 2014-07-24, autor: Beti

Polecam ten sklep w 100% !!! Bezproblemowy kontakt ze sprzedającym, miła obsługa, która pomoże w razie jakiś naszych wątpliwości !!! Szybka realizacja zamówień :-) Ceny bardzo konkurencyjne !!!! Na pewno jeszcze skorzystam !!! Pozdrawiam i DZIEKUJĘ.




Dodaj swoją opinię
Dostawa Szybka realizacja
zamówień
Dostawa Transport gratis!
przy zamówieniach
powyżej 2500zł
Dostawa Gwarancja
niskiej ceny
Dostawa Do zakupów
za min. 2000 zł
prezent gratis!
  • Meble młodzieżowe, pokojowe i do sypialni
  • Meble młodzieżowe, pokojowe i do sypialni
  • Meble młodzieżowe, pokojowe i do sypialni
  • Meble młodzieżowe, pokojowe i do sypialni
  • Meble młodzieżowe, pokojowe i do sypialni
  • Meble młodzieżowe, pokojowe i do sypialni
  • Meble młodzieżowe, pokojowe i do sypialni
  • Meble młodzieżowe, pokojowe i do sypialni
  • Meble młodzieżowe, pokojowe i do sypialni
  • Meble młodzieżowe, pokojowe i do sypialni
  • Meble młodzieżowe, pokojowe i do sypialni
  • Meble młodzieżowe, pokojowe i do sypialni
  • Meble młodzieżowe, pokojowe i do sypialni
  • Meble młodzieżowe, pokojowe i do sypialni
  • Meble młodzieżowe, pokojowe i do sypialni
  • Meble młodzieżowe, pokojowe i do sypialni
  • Meble młodzieżowe, pokojowe i do sypialni
  • Meble młodzieżowe, pokojowe i do sypialni
Proszę czekać

Szybkie zamawianie